Wedding

Nálunk a Mánia by eeve keretein belül az esküvők is külön egyedi szempontok szerint kerülnek átgondolásra, legyen az menyasszonyi ruha, menyecske ruha, esetleg öltöny vagy koszorúslányruha!

Az esküvők a hatalmas álmok megvalósítása, ami akkor tud teljes egészében létre jönni, ha összhangba tervezzük és szervezzük a ruhát és magát a rendezvényt is.

Az általunk tervezett ruhák igazán egyediek és minden a menyasszony és vőlegény álmaihoz, terveihez vannak alakítva.

Bátran és vakmerően használjuk a legkülönlegesebb anyagokat, kellékeket és színeket, de természetesen itt is legfőbb szempont a harmónia és összhang és minden esetben a jó ízlés határain belül gondolkodunk és dolgozunk.

wedding

 

Akik nálunk és velünk készülnek a nagy napra, biztosan magas szintű minőségi és emberi kiszolgálásban részesülnek. A tervezés ebben az estben csak akkor indulhat el, amikor már a pár megtalálta a helyszínt és van némi elképzelése az esemény lemenetelét illetően. Ezután a ruhatervezéssel együtt segítünk a ceremónia részleteinek kidolgozásában, mivel összehangoljuk a ruhát a díszletekkel, a virágokkal, a koszorúslány ruhákkal.

Ez a folyamat csak együtt történhet, mert abból a részletből indulunk ki, ami az ifjú pár álmaiban adott. Itt lehet a kedvenc virághoz tervezni a ruhát, vagy a ruha csipkéjéhez alakítani a díszletet, de mindenképp szem előtt tartva a helyszín sajátosságait.

Ezek a legérdekesebb, legösszetettebb feladatok, itt vannak számunkra a legnagyobb kihívások, de pont ezeknek az együttes varázsa az, amiért imádjuk.

Egy ilyen összetett munka igényli csak igazán, a közvetlen kommunikációt és a megfelelő emberismeretet, mert itt a felelősség rajtunk is nagy, rajtunk is múlik két ember talán legkülönlegesebb napja. Szerencsénkre minden adottságunk meg van, hogy ilyen feladatokat maximálisan teljesítsünk.

Ahogy a leírásban olvashatod, ez valóban nem hagyományos – egyszerű ruhák készítése-, ami magával vonzza, hogy ezen, szolgáltatásaink ára jelentősen magasabb is a kölcsönzők által nyújtott ruhákéval szemben.

De jelen helyzetben a magas ár biztosíték a megrendelőnek, hogy valóban különleges és magas szintű szolgáltatást kap, nekünk pedig lehetőség, hogy olyan helyszínekkel és olyan álmok megvalósításával dolgozzunk, amik egyediek és rendkívüliek.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé).
A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*A hozzászólásban html tag-ek használata nem engedélyezett

Shortly about me:

A Mánia by eeve legnagyobb értéke, a magas színvonalú minőségi tudás, aminek köszönhetően bármilyen ruhadarabot el tudunk készíteni, a saját maximalista elvárásainknak megfelelően, teljesen egyedi stílusban.

Read more

Get in touch

Telephone: +36 20 530 49 52
E-mail: maniabyeeve@gmail.com

Get social: