Soul Couture

Személyre szabott ruháink lényege, hogy a megrendelőnek funkcionálisan, tökéletesen illeszkedjen a személyiségéhez, a testi- külső adottságaihoz színben és fazonban egyaránt.

A tervezést megelőzi a közös anyagvásárlás, ahol már olyan textileket választunk, ami megfelel a készülő ruhához, és amit tükör előtt megnézünk, hogy színben, mintában, anyag struktúrában mi az, ami a legtetszetősebb és esetleg melyik anyagra dobban a vendég szíve.

Ezeknek a találkozóknak rendkívül nagy varázs van, ugyanis kiszabadul a megrendelő, a saját megszokott életéből és ez alatt az idő alatt csak magára figyel és mi is teljes figyelemmel vele törődünk.

Ezt követően méretet veszünk, és az együtt töltött idő segítségével, már fel lettek mérve a vendég testi adottságai és az, hogy a fazont illetően, mi az, amit elbír és teljes lelki egyensúllyal viselni tud. Ez alapján készítünk tervrajzokat.

A méretek alapján teljesen személyre szóló szabásmintát készítünk, ami a választott anyagból kiszabva, próbára össze van állítva.

A ruhapróbák szintén nagyon személyesek, teázgatást és kis személyes beszélgetést követően, a végleges formára tűzzük be a ruhát, és minden apró részletet megbeszélünk, egyeztetünk.

Ez azért fontos, mert vizuálisan a vendég rákényszerül elképzelni a teljes kész állapotot és az emberek nagy részének ebben kevés gyakorlatuk van, de alapos és részletes felvilágosítás után ez is működik.

Ezután a ruha újra alkatrészeire bontva elnyeri végleges alapját és innen jöhet a magas minőségi technológiával a készítés - varrás!

A kész ruhapróba az esetek nagy részében a végleges, attól függően, hogy a próbánál a vendégnek mennyire sikerült vizualizálni a készruhát. Ha még alakítani, változtatni kell bármit, akkor a készítés folytatódik, mindaddig, míg mindenki, - a vendég is és a tervező is,- maximálisan elégedett lesz a végeredménnyel.

A ruhakészítésnek ez a formája idő és munkaigényes, az árak is ezeknek a tényezőknek az alapján, jelentősen magasabbak a tömeggyártással ellentétben. Akik az öltözködésnek ezen, formáját válasszák Ők, vagy életvitelük, vagy alakjuk, vagy különleges alkalmak miatt teszik, de mindenképp számolnak azzal, hogy az ilyen időigényes munkával készített ruháknak ára van, viszont Ők azok, akik rendkívül pozitívan értékelik is azt a törődést és maximális munkát, amit a pénzükért cserében kaptak. Ezt minden esetben igazolják a pozitív visszajelzések és a vendég pozitív megerősödése, számunkra pedig hogy legközelebb is minket választ.

Shortly about me:

A Mánia by eeve legnagyobb értéke, a magas színvonalú minőségi tudás, aminek köszönhetően bármilyen ruhadarabot el tudunk készíteni, a saját maximalista elvárásainknak megfelelően, teljesen egyedi stílusban.

Read more

Get in touch

Telephone: +36 20 530 49 52
E-mail: maniabyeeve@gmail.com

Get social: