Mánia by eeve Collection

Kollekcióink a szezonálisan megújuló színek, anyagok és kellékek felhasználásával készülnek, a tervező személyes ízlésének megfelelően, követve az aktuális komfort és esztétikai változásokat.

Ezek a darabok segítenek, hogy vendégeink barátkozzanak, megismerjék és felpróbálják az új dolgokat.

Kollekciónk darabjai mindig merészebbek, akár színt, fazont vagy anyagát illetően. A divat rajongóknak van az a része, aki pont ezt a merészséget igényli és ők azok, akik ott a helyszínen meg is tudják rögtön vásárolni.

Kollekcióink bemutatására havonta szervezünk Showroom-ot, ahol fel lehet próbálni, tanácsot adunk a ruha viselhetőségét illetően, kiegészítők segítségével bemutatjuk a ruhák sokoldalú variálhatóságát, fotósaink közreműködésével képeket lehet készíttetni és meg lehet vásárolni a ruhákat.

A kollekció darabjai egyediek, a tömeggyártáshoz képest jelentősen több idő, és munka igényesek, és jelentősen magasabb az anyagköltség is. Ezért az egyedi kollekciók is jelentősen magasabb áron érhetők el, az átlagos üzleti áraknál, de a vevő biztosítva van, a magas minőségről és az egyedi stílusról.

Shortly about me:

A Mánia by eeve legnagyobb értéke, a magas színvonalú minőségi tudás, aminek köszönhetően bármilyen ruhadarabot el tudunk készíteni, a saját maximalista elvárásainknak megfelelően, teljesen egyedi stílusban.

Read more

Get in touch

Telephone: +36 20 530 49 52
E-mail: maniabyeeve@gmail.com

Get social: