Art

Nekünk a ruhatervezés művészet, és művészként minden más művészetnek teret adunk és támogatjuk.

Munkánk során szívesen dolgozunk együtt zenészekkel, tervezünk arculatot nekik, és számukra ugyan munkaruhaként funkcionáló, elegáns, vagy extrém, de mindenesetre rendkívül különleges darabokat tervezünk és készítünk. Számunkra ezek a munkák igazi varázslattal bírnak, mert teli vannak olyan kritériumokkal, amik igazi kihívást jelentenek.

Rengeteg közös munkánk van és reméljük lesz is, fotósokkal – sminkesekkel – fodrászokkal, amikor extrém témát dolgozunk ki és valósítunk meg közösen.

Mind ezen felül, kollekcióinkból szívesen adunk fotózásokra is ruhákat

Számunkra a portfólió fotózás is akkor válik teljessé, ha egyben –együtt működik a fotós-sminkes-fodrász és a ruha!

Vendégeink számára mindig tudunk biztosítani kedvezményes portfólió készítést, azzal a csapattal, akivel a saját kollekcióinkat is készítjük.

Havonta megrendezett showroom-okon, pedig lehetőséget adunk fiatal, - grafikusoknak, divattörténészeknek, ékszerkészítőknek és egyéb fiatal tehetségeknek, hogy bemutatkozzanak és bemutassák tehetségüket.

Shortly about me:

A Mánia by eeve legnagyobb értéke, a magas színvonalú minőségi tudás, aminek köszönhetően bármilyen ruhadarabot el tudunk készíteni, a saját maximalista elvárásainknak megfelelően, teljesen egyedi stílusban.

Read more

Get in touch

Telephone: +36 20 530 49 52
E-mail: maniabyeeve@gmail.com

Get social: