Kedves Mania by eeve Követők!

Találkoztam egy idézettel, ami szerintem igen sokat mondó és nagy igazság, rám is jellemző!

„A dolgokat nem azért nem merjük megcsinálni, mert nehezek, hanem azért nehezek, mert nem merjük megcsinálni őket.”

csoport with eeve

…de addig rugdos az élet, míg merünk végül! Merjük hát megmutatni a Világnak, hogy vagyunk!

Tudom, úgy tartja a mondás, hogy „nem a ruha teszi az embert”, amit több oldalról is megvizsgálhatunk, mélységét tekintve ez így is van! De sajnos a világ, a társadalom mégis mást közvetít.

És én is amondó vagyok, hogy gyerünk kedves Hölgyek / Urak, mutassuk meg, hogy igényesek vagyunk önmagunkra és környezetünkre egyaránt! Ha jól vagyunk, legyünk jól kívül- belül! Talán nincs is egyik a másik nélkül! Szánjunk időt magunkra! Menjünk végig az utcán emelt fejjel, magabiztosságot, harmóniát sugározva, legyünk példaképei a környezetünknek!

Merjünk szépek, igényesek lenni és fogadjuk a kedves szavakat,melyek tovább erősítik önértékelésünket, ami nélkülözhetetlen a kiegyensúlyozott Élet Éléséhez ! Töltsük el úgy a napjainkat, hogy végre nem a negatív gondolatoknak adunk teret, hanem pozitív módon szemléljük a világot!

Mi nők gyakran siránkozunk azért, hogy mink nincs! Kezdjünk hát el azért tenni, hogy legyen valamink. És a „valami” már ott van belül, csak engedjük a Kristályunkat ragyogni! Csiszoljuk a „fénytelen kavicsunkat”egy kis stílussal, eleganciával, bátorsággal és ezzel a nyerő hármassal akár csodákat érhetünk el! Képessé válunk Ragyogni!

Csak biztatni tudok mindenkit, hogy váljatok még egyedibbé! Szívesen segítek!

Számomra nem csak a külső, a ruha a fontos, hanem a viselőjének a lelke is!

Üdvözlettel: Mánia by eeve

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé).
A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*A hozzászólásban html tag-ek használata nem engedélyezett

Shortly about me:

A Mánia by eeve legnagyobb értéke, a magas színvonalú minőségi tudás, aminek köszönhetően bármilyen ruhadarabot el tudunk készíteni, a saját maximalista elvárásainknak megfelelően, teljesen egyedi stílusban.

Read more

Get in touch

Telephone: +36 20 530 49 52
E-mail: maniabyeeve@gmail.com

Get social: