Elkészült a legújabb Mánia by eeve kollekció!

A 2014-2015-ös őszi/téli kollekció egy új időszámítás kezdete, nemcsak a naptárunkban mutatkoznak meg jelei, hanem valami új, démoni, misztikus stílus bemutatása is a Mánia by eeve szemszögéből!

Jelen világunkra és ezt követve a kollekciónkra , a rejtélyes titokzatosság, a hirtelen átváltozás és az egyéni kiteljesedés jellemző. Úgy, ahogy az ősz az elmúlást sugallja, s közben nem más, mint titokzatos átalakulás. Vagy mint a rideg, dermesztő tél, amiben ott rejlik az újrakezdés.

A Mánia by eeve ruháit ezen misztérium és természetfölöttiség inspirálta, mind színekben, mind fazonban és megjelenésben.

legújabb Mania by eeve kollekció

Minden nő képes egy személyben titokzatos, rejtélyes, démoni és elbűvölően elegáns lenni, ha van elég erő és önbizalom benne. A Mánia by eeve ruhái ezt a sokoldalúságot képesek erősíteni, de akár a mélyből felhozni, hogy ruháink viselője a női lényét használni tudja bármilyen célra, élete bármely területén.

A Mánia by eeve kreációi tehát minden nőhöz szólnak, akár készül vagy akár már rálépett a kiteljesedés útjára!

Shortly about me:

A Mánia by eeve legnagyobb értéke, a magas színvonalú minőségi tudás, aminek köszönhetően bármilyen ruhadarabot el tudunk készíteni, a saját maximalista elvárásainknak megfelelően, teljesen egyedi stílusban.

Read more

Get in touch

Telephone: +36 20 530 49 52
E-mail: maniabyeeve@gmail.com

Get social: