Az Egyediség és a felgyorsult világ kapcsolata az egyedi ruhakészítés szemszögéből I. rész

"Valójában senki nem azt látja, ami a szeme előtt van, és csak lépésről lépésre képes az ismeretlen helyzetet újraértékelni, összerakni a részletekből az igazi képet."

Tóth Krisztina

Ennek az idézetnek a mondandója segítségével szeretném összefoglalni, azt a kényes témát, ami az egyedi ruhakészítéssel, sőt bármilyen egyedi alkotással –legyen az, egyedi ékszer, egyedi bútor, egyedi cipő, stb. – kapcsolatban, a tapasztalataink alapján nem egyértelmű és tisztázásra szorul!

egyediség

Sajnos napjaink felgyorsult világának köszönhetően, az emberek eljutottak oda, hogy csak saját magukkal és csak a saját munkájuk nehézségeivel vannak elfoglalva és nem szánnak időt arra, hogy kicsit érdeklődve, de bele-bele pillantsanak más területek, más szakmák felépítésébe, ami sajnos önzőséget és az emberi intelligencia hiányát eredményezi! Szomorú tény az emberiség csőlátása! Pedig életünk legnagyobb feladata, hogy értékeljük az élet minden ajándékát! Mindenki hajszolja a pénzt, és mindent megtesz, hogy megfeleljen másoknak azért, hogy mások értékeljék! De hogyan várjuk el, hogy mások értékeljenek, ha mi nem értékeljük a világot, az élet ajándékait, ami egészen apró dolgokban érkezik hozzánk, nekünk!?

felgyorsult világ

Mindenki vágyakkal tölti meg gondolatait- életét, csak épp ezek a vágyak, csak nagy dolgokra vannak fókuszálva! És az élet „apró” ajándékai mellett elsiklunk, nem törődve azzal, hogy másokat megsértünk, és azon bosszankodunk, hogy milyen ellenséges a világ, milyen ellenségesek az emberek egymással. A legszomorúbb, hogy ahelyett, hogy mindenki magába nézne és elindulna a pozitív változás útján, ehelyett szidjuk a rendszert, az életet, a környezetünket.

A dolgok maguktól nem változnak, ezért én a saját tevékenységemmel kapcsolatban, kommunikáció segítségével szeretnék segíteni, azoknak, akik szeretnének változtatni, velem együtt, vagy csak egész egyszerűen érdeklődést mutatnak a részletek felé! Amit én az egyedi ruhakészítéssel kapcsolatban, leírok folyamatot az minden más egyedi készítéssel kapcsolatos termékre és szolgáltatásra vonatkozik, csak a ruha, helyettesítve van azzal a másik alkotással.

A folyamatot vázlatosan leírom, de a megértéshez mindenki vegyen erőt magán és gondolja át, a saját idejével és a saját órabérével mennyi, idő- energia- munka, ami 3 dimenzióban pénz formájában mozog!

Folytatás és részletek, hamarosan a következő bejegyzésemben!

Shortly about me:

A Mánia by eeve legnagyobb értéke, a magas színvonalú minőségi tudás, aminek köszönhetően bármilyen ruhadarabot el tudunk készíteni, a saját maximalista elvárásainknak megfelelően, teljesen egyedi stílusban.

Read more

Get in touch

Telephone: +36 20 530 49 52
E-mail: maniabyeeve@gmail.com

Get social: