Tévhitek a színes ruhák viselhetőségét illetően:

Hivatalban, irodában dolgozol? Vezető vagy? Úgy érzed kötelező a fekete-szürke és sötét színek viselete?

 

Igen, lehet, hogy alap ruhatárad ezeknek a követelményeknek kell, hogy megfeleljen, de azt senki nem tiltja meg, hogy kombináld vidámabb színekkel.

 

A fekete kosztümöd bátran kiegészítheted, vad színekkel és mintákkal egy blúz vagy póló, garbó segítségével. De még egyszerűbben dobhatsz a hangulatodon egy vidám kendővel, ami ha finom elegáns anyagból készül, akkor segít megőrizni a visszafogott eleganciát.

visszafogott elegancia

Lehet őrültségnek hangzik, de szívesen ajánlunk a Mánia by eeve kollekcióiból, színes egybe-ruhát. Ha egy őszi-téli színárnyalatoknak megfelelő színes anyagból egy elegáns fazont tervezünk, készítünk és szem előtt tartjuk fazonban a visszafogottságot, akkor tökéletesen viselhetővé válik bármely komoly hivatalos megjelenés alkalmával.

 

Öltözködési tanácsadásaink alkalmával és a személyre szabott kollekciók megtervezésénél, komoly szempont, hogy a megrendelő milyen napszakban, milyen beosztású partnerrel és milyen helyszínen tárgyal.

Shortly about me:

A Mánia by eeve legnagyobb értéke, a magas színvonalú minőségi tudás, aminek köszönhetően bármilyen ruhadarabot el tudunk készíteni, a saját maximalista elvárásainknak megfelelően, teljesen egyedi stílusban.

Read more

Get in touch

Telephone: +36 20 530 49 52
E-mail: maniabyeeve@gmail.com

Get social: